Windows XP Community - XPHeads



Driver Scanner

MPlayer32.exe

microsoft.public.windowsxp.customize




Recommended Fix - Fix Vista Errors and Optimize Performance


Driver Scanner 2009 - Free Scan Now
Reply
  #1 (permalink)  
Old 12-26-2007, 07:16 PM
sasha gottfried
 
Posts: n/a
MPlayer32.exe
This player in the windows/system32 folder is used by Powerpoint to play
videos. All I get is audio from this player....or nothing at all depending
on the video file type. The videos play fine in every other player (WMP,
Real Player etc.). I've decreased the video acceleration to 0, changed the
monitor refresh rate up to 70 from 60, but nothing gets this player to work
with videos. I imagine it's some missing codec but the K-Lite 'G Spot'
program indicates codecs are installed for the videos.
I'm using WMP11...latest version as my default player...but the MPlayer32 is
needed for Powerpoint. Any suggestions or troubleshooting tips appreciated.

MT


Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2 (permalink)  
Old 12-26-2007, 07:28 PM
D. Spencer Hines
 
Posts: n/a
Re: MPlayer32.exe
I wouldn't have WMP 11 on my system either.

It's at least as bad as IE 7.

I've stayed with WMP 10.

DSH

"sasha gottfried" <sashago@comcast.net> wrote in message
news:mNCdnRviBvURNe_anZ2dnUVZ_gqdnZ2d@comcast.com. ..

> This player in the windows/system32 folder is used by Powerpoint to play
> videos. All I get is audio from this player....or nothing at all depending
> on the video file type. The videos play fine in every other player (WMP,
> Real Player etc.). I've decreased the video acceleration to 0, changed the
> monitor refresh rate up to 70 from 60, but nothing gets this player to
> work with videos. I imagine it's some missing codec but the K-Lite 'G
> Spot' program indicates codecs are installed for the videos.
> I'm using WMP11...latest version as my default player...but the MPlayer32
> is needed for Powerpoint. Any suggestions or troubleshooting tips
> appreciated.
>
> MT



Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
  #3 (permalink)  
Old 12-26-2007, 08:41 PM
sasha gottfried
 
Posts: n/a
Re: MPlayer32.exe
This has nothing to do with WMP11 per se. The same problem with MPlayer32
existed with WMP10.

MT



"D. Spencer Hines" <panther@excelsior.com> wrote in message
news:OBKkMW$RIHA.4128@TK2MSFTNGP06.phx.gbl...
>I wouldn't have WMP 11 on my system either.
>
> It's at least as bad as IE 7.
>
> I've stayed with WMP 10.
>
> DSH
>
> "sasha gottfried" <sashago@comcast.net> wrote in message
> news:mNCdnRviBvURNe_anZ2dnUVZ_gqdnZ2d@comcast.com. ..
>
>> This player in the windows/system32 folder is used by Powerpoint to play
>> videos. All I get is audio from this player....or nothing at all
>> depending on the video file type. The videos play fine in every other
>> player (WMP, Real Player etc.). I've decreased the video acceleration to
>> 0, changed the monitor refresh rate up to 70 from 60, but nothing gets
>> this player to work with videos. I imagine it's some missing codec but
>> the K-Lite 'G Spot' program indicates codecs are installed for the
>> videos.
>> I'm using WMP11...latest version as my default player...but the MPlayer32
>> is needed for Powerpoint. Any suggestions or troubleshooting tips
>> appreciated.
>>
>> MT

>
>



Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
  #4 (permalink)  
Old 12-27-2007, 02:02 PM
harry_markee
 
Posts: n/a
Re: MPlayer32.exe

try this codec it may work for u it did for me if u have vista click vista
and dl ym 9.0 and the codec and then try your media player now to let you
know yahoo has changed there codec so look for it here
http://www.freecreed.com/voice or try to serch the new codec in yahoo
ansures hope this helps
"D. Spencer Hines" wrote:

> I wouldn't have WMP 11 on my system either.
>
> It's at least as bad as IE 7.
>
> I've stayed with WMP 10.
>
> DSH
>
> "sasha gottfried" <sashago@comcast.net> wrote in message
> news:mNCdnRviBvURNe_anZ2dnUVZ_gqdnZ2d@comcast.com. ..
>
> > This player in the windows/system32 folder is used by Powerpoint to play
> > videos. All I get is audio from this player....or nothing at all depending
> > on the video file type. The videos play fine in every other player (WMP,
> > Real Player etc.). I've decreased the video acceleration to 0, changed the
> > monitor refresh rate up to 70 from 60, but nothing gets this player to
> > work with videos. I imagine it's some missing codec but the K-Lite 'G
> > Spot' program indicates codecs are installed for the videos.
> > I'm using WMP11...latest version as my default player...but the MPlayer32
> > is needed for Powerpoint. Any suggestions or troubleshooting tips
> > appreciated.
> >
> > MT

>
>
>

Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
  #5 (permalink)  
Old 12-27-2007, 05:25 PM
sasha gottfried
 
Posts: n/a
Re: MPlayer32.exe
Thanks.........I'm not clear where on that page I can access the codec that
would make the MPLYAR32.EXE work with videos or movies. Can you be more
specific?

Thanks,

MT


"harry_markee" <harry_markee@discussions.microsoft.com> wrote in message
news:304A08AE-E30C-42FF-8CD5-9770001FDA36@microsoft.com...
>
> try this codec it may work for u it did for me if u have vista click vista
> and dl ym 9.0 and the codec and then try your media player now to let you
> know yahoo has changed there codec so look for it here
> http://www.freecreed.com/voice or try to serch the new codec in yahoo
> ansures hope this helps
> "D. Spencer Hines" wrote:
>
>> I wouldn't have WMP 11 on my system either.
>>
>> It's at least as bad as IE 7.
>>
>> I've stayed with WMP 10.
>>
>> DSH
>>
>> "sasha gottfried" <sashago@comcast.net> wrote in message
>> news:mNCdnRviBvURNe_anZ2dnUVZ_gqdnZ2d@comcast.com. ..
>>
>> > This player in the windows/system32 folder is used by Powerpoint to
>> > play
>> > videos. All I get is audio from this player....or nothing at all
>> > depending
>> > on the video file type. The videos play fine in every other player
>> > (WMP,
>> > Real Player etc.). I've decreased the video acceleration to 0, changed
>> > the
>> > monitor refresh rate up to 70 from 60, but nothing gets this player to
>> > work with videos. I imagine it's some missing codec but the K-Lite 'G
>> > Spot' program indicates codecs are installed for the videos.
>> > I'm using WMP11...latest version as my default player...but the
>> > MPlayer32
>> > is needed for Powerpoint. Any suggestions or troubleshooting tips
>> > appreciated.
>> >
>> > MT

>>
>>
>>



Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On



All times are GMT. The time now is 07:56 AM.




Recommended Download



Design by Vjacheslav Trushkin for phpBBStyles.com.
Powered by vBulletin® Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.1.0

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74